NEEM CONTACT OP EN VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Wie zijn wij?

Mijn naam is Charlotte Geven (29 jaar) en ik ben al jaren een liefhebber van Limoncello. Zoals zo vaak kreeg ik Limoncello voor mijn kiezen kreeg die te waterig was. Daarom ben ik op het idee gekomen om mijn eigen Limoncello te maken.  Waarbij ik op zoek ben gegaan naar een goed recept, die stroperig is met een goede sterke afdronk.

Het belangrijkste voor mij is dat de smaak puur is en dat de Limoncello lekker vettig moet zijn. Het moet echt door je keel druipen en dat moet je voelen. 

Tevens zijn we naar Sorrento geweest (De Limoncello plaats), waar we veel geproefd hebben en op bezoek zijn gegaan bij een Citroen boerderij. De bijpassende DÀ·RE Limoncello fles is al een genot voor het oog.

Hoe ben ik op de naam gekomen?

Ik wilde toch graag iets vanuit mij naar voren laten komen in de naam. DÀ·RE (dare) betekent in het Italiaans geven. Mijn achternaam is Geven en vandaar deze Italiaanse naam. En het is natuurlijk leuk om als cadeau te geven ;).

Neem contact op en proef deze authentieke Limoncello.